<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3265229147195010758\x26blogName\x3dIMANMAL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/\x26vt\x3d5725033192637128348', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


status(23APR17): i need darlwis right now
QUOTES OF THE DAY:





recent update :
sekeras-keras perempuan !
written on Friday, February 25, 2011 @ 8:20 PM ✈

لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهl
hye darl ;)




sekeras-keras perempuan , mesti akan suka warna pink ! macam aku , dulu aku lah manusia yang bencikan pink . tapi sekarang ni , tak lagi . pink dah jadi macam hidup aku sendiri ! tak dapat nak dipisahkan lagi . haha ! nak bukti ? buleh , aku boleh bagi . nahh , amekk >>




1) pencil box aku pink !
2) beg aku pink !
3) stokin pink !
4) baju pink !
5)tudung/shawl pink !
6) purse pink !
7) jam pink !
9) face powder pink !
10) perfume aku pink !




jum lah beramai panggil aku minah pink ! aku tak kesah , kenyataan ! pink ni bukan nye untuk budak gedik oke ! pink ni adalah satu warna yang palig comel ok ! and aku minat pink ni sejak aku form 2 ! bukan sekolah rendah . sebab , mase dekat sekolah rendah , aku ni jahad siket . perangai macam laki . walaupon uniform sekolah aku warna pink time sekolah rendah dulu . tapi tak semestinya aku suka . tapi sekaran aku dah suka ! korang nak cakap ape pon cakap lah . ini hidup aku bukan hidup org ! haha .. 


aku nak kumpul barang-barang pink lah ! haha ..












 ini handphone saya ! tapi warnanya maroon bukan pink lah ..
lebih kurang lah ;)




for your information . aku minat gegila dengan hello kitty ! and aku bukan abses okeyh ! aku just minat pink gila gila ! ok bubye darl ! ;) 

0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life