<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3265229147195010758\x26blogName\x3dIMANMAL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/\x26vt\x3d5725033192637128348', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


status(23APR17): i need darlwis right now
QUOTES OF THE DAY:





recent update :
my new best friends =)
written on Thursday, February 24, 2011 @ 1:23 AM ✈

لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهl


hye..




first of all , aku nak ucapkan tengs sebanyak banyak banyak yang boleh pada korang sebab dah samakin rapat dengan aku , dah semakain paham aku , dah semakin kenal aku . and aku pon dah semakin rapat dengan korangg , semakin paham korangg , and semakin kenal korangg ! syabas ! haha aku tak dapat bayang kan kalau aku tak de kawan macam korangg , perhh . hidup aku sorangg2 lah nampaknya . kan korang dah taw . kalau dari start sekolah korangg tak tegur aku , memang dah sahsah lah aku ni takde kawan . sebab aku mane geti nak carik kawan baru . erm .. kalau besfriends aku , dye taw lah aku macam mane . but , actually koranglah bestfriends aku buad selamalamanya ! muahaha ;) 


dengan perasaan bangga , terharu , sedikit riak , aku nak bagitaw ngan korang yang aku :


1) tak nak sakitkan hati korang , but kalau terlepas tu , maafmaaf taw !
2) aku taw aku ni kawan yang tak se sempurna mana , but aku cuba jadi macam tu !
3) aku taw aku ni tak sekaya mana , but kalau korang dapat terima aku seadanya , alhamdulillah 
4) nak mintak maaf atas ape yang aku dah buad selama ni kat korangg !
5) tengs sebab teman kan aku kesana sini !
6) tengs sebab paham aku ! sayang korangg !






aku just berani cakap kat blog je sebab , aku tak geti nk cakap depan2 ! nnty aku touchingg pulak ! haha .. poyo lagi kan ? -.-' aku harap sesangat kita kekal bekawan sampai besar taw , sebab bukan senang nak carik kawan zaman skrang ni ! susah tauu ! so , kalau dah dapat kawan , jangan sekali kali mempergunakan dyeorg ! PAHAMMM ???! and , lagi satu , aku tak suka kalau korang nak kawan dengan somebody tu sebab dah terdesak atau erti kata laen , terpaksa sebab kawan2 lain dah balik ke , ada hal lain ke , and jangan nak paksa paksa aku buad benda benda yang aku tak suka ! pantang nenek moyangg aku taww ! haha ;) okeoke ! 


Assalamualaikum w.b.t  




nilah dye !lawa kan ? =)
Nur Fatin Athirah Bt Azman ...


0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life