<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3265229147195010758\x26blogName\x3dIMANMAL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/\x26vt\x3d5725033192637128348', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
maaf . tapi aku bukan sombong !
written on Friday, February 11, 2011 @ 4:51 AM ✈

لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهl
hye ..


sekarang nie tak menentu lah .. kejap update , kejap tak ! al-maklumlah . busy ngan koje kolah ~


maaf . tapi aku bukan sombong !




aku bukan tanak pandang/tegur kau.. actually , aku segan jerk .. lepas aku cakap bende tu kat kau , terus aku malu2 taik kucing ngan kau . (bagi tau bende tu) . aku takut kalau aku pandang kau atau tegur kau kawan2 aku pandang lain pulak . elehh .. mesti kau cakap "buad bodo je lha !" . sesuke hati kau je kan .. haha .. aku tak boleh lha weyh .. aku tetap segan ngan kau .. malu2 taik kuceng . haha .. n sekarang nie aku dah jarang mcg kau ! kalau tak .. dulu bukan main . paling lame tk mcg pon 2 hari .. and satu lagi , aku ngan kau dah macam couple kau tau .. kau yang cakap ngan aku yg kite due macam couple .. sebab caling2 sampai pukul 5 PAGI ! haha .. kau ingat tak ? n bangun pagi bukan main awal ! naik bengkak mate aku .. haha .. sengal je ..


kat sekolah tadi . aku tak pandang kau pon ! haha ! padan muke ! saje je aku buad macam tu .. bile depan kau je aku buad buke tak besalah .. (muke blur) .. haha aku kejam kot .. ! :) .. dah tak tau nak share ape .. erm .. aku just nk share pic aku ! byase2 je .. tak cantek pon .. tai aku nk share jugakk .. haha : >>






cuba kau tengokk betul2 ! ape ade kat warne merah,purple and biru tu ?! haha .. kalau kau pandai . aku rase kejap je kau tau jawapan dye .. !aku still ketandusan idea nak menaip lha .. ..... bla bla bla .. !!




p/s: haha .. jangan marah oke ! aku saje je nak share pasal nie ! kalau kau marah aku sebab share cite kite kat sini ! soryy oke ! muahaha :)




tengs sebab bace entry saye yang ni <3

0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life