<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3265229147195010758\x26blogName\x3dIMANMAL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/\x26vt\x3d5725033192637128348', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
happy chinese new year !
written on Tuesday, February 1, 2011 @ 3:13 AM ✈

Assalamualaikum W.B.T

hye ! harini aku bg salam dalam bahasa melayu je taw . malas nak copy la !

erm.aku just nak ucapkan happy chinese new year kat members2 aku kat kelas 3kluster4 ! cehh . bajet name kelas pulak . haha ! by the way . ni name budak kelas aku ! Lee Chia Wen , Tai Jia Yi , N Pei Shian , Daphne Wee Lik Wei , Tee woan Yg , Hee Shien Ting , Khoo Khui Ting , Ong Tze Yin , Ee Jing Ci , kalau ade yang tertinggal tu sory oke ! erm . ni ade pic dari google untuk korang !


tahun rabbit kan ? beul la tu ! comel je . tapi org ISLAM tak boleh sambut secara besarbesaran . sebab bole memudaratkan diri sendiri ! haha . jadi ustazah jap . haa . baru ingt ! tangs kepada chinese girls kat kelas aku sebab bagi limau ! sedap tapi masam , eh salah , masam tapi sedapp ! nyiahaha !

arrgghh ! malas lah nak taip bebanyak entry kal ni ! bye ! =)



terima kasih sebab bace entry sya yang ni <3

0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life