<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3265229147195010758\x26blogName\x3dIMANMAL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/\x26vt\x3d5725033192637128348', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
geli geleman kott -.-'
written on Friday, February 18, 2011 @ 5:24 AM ✈

لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهl
hye !




korang semua mecty da tau aku nak story pasal ape kan ? chapter 4 subjek science .. haha . kalau tak tau , cepaattt pergi bukak buku teks ! erm .. actually aku tak minat nak belaja bende tu , haha . kelakar lah pulak . mane tak nye , semua org nak belaja bende tu , tetibe aku pulak tanak . ye lah kan . aku nie jenis geligeleman sikedd . baru tunjuk siked dah tutuptutup mate . -.-'


sebut pasal tutuptutup mate nie kan , tiap kali masuk lab belajar science topic reproduction mecty aku kene attack ngan cegu azizah . haha . nak tau kenape ? sebab tiap kali bende tu tepampang kat screen projector tu . aku dah siap sedia dengan buku nota untuk tutup muke . haha .. maklumlah , malumalu kucing . memang tak boleh elak lah . aku ni jenis yang geligeleman tau ..


aku rase dah banyak kali aku kene tegur , haha , sebab tutup muke tu lah .. cegu cakap macam nie :


cegu : malihah , awk kene tengok semua ni malihah ! buad ape nak malumalu , kita semua nye perempuann . jangan lah risau . awk kene belajar semua ni ..


aku : yelah cegu . saye tengok lah ni ..


2-3 minit kmudian ~~


cegu : malihah , awk kene tengok . bla bla bla ...




tak kan aku nak cakap kat cegu macam nie .. dose kot :


aku : cegu kalu belaja tk tengok bende ni boleh takk ?!


ish3 .. dosedose ..


but .. nasib baik lah kelas aku tade laki , kalu ade , perh .. menangis aku (kononkonon) .. haha ..tapi memang tak boleh belah seyh kawan aku sorang ni .. na gelak aku dho .. boleh lagi dye tanye cegu 'penis' tu ape .. kau nak tau cegu jawab ape .. cegu pegi kat whiteboard n lukis sebesar-besarnye bende alah tu . gilew ann ? segan kot kalu laki ade . nasib lah kelas aku tu tade laki .. kalau ade. tak tau nak cakap ape .. haha .. 
erm .. tade bende lagi yang aku nak share ngan korang lah .. lagipon aku sebenanye tak suke nak share pasal ni . tappi . aku tak tau nak share ngan sape pasal aku kene attack ngan cegu pasal tutup muke tu .. so aku share lha kat blog aku ni .. huhu .. jangan pikir lain pulak aku share pasal bende ni ok ! noway ..ok bye =)


p/s: jgn bagi tau sape2 pasal aku ngan cegu tu .. haha . segan je ..






tengs sebab bace entry saye yang ni <3

0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life