<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3265229147195010758\x26blogName\x3dIMANMAL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/\x26vt\x3d5725033192637128348', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


status(23APR17): i need darlwis right now
QUOTES OF THE DAY:





recent update :
ego aku tinggi -.-''
written on Tuesday, February 22, 2011 @ 7:12 AM ✈

لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهl
hye sys ..


sebenanye aku dah lame taw tahap ego aku ni tinggi . sebab :


1) aku tak suka mintak maaf
2) aku tak reti nak mintak maaf
3) aku senang ingat orang memperbodohkan aku , actually tak pon 

tu lah , susah betul nak ubah sikap aku , aku tak taw macam mane nak ubah . sebab , kalu aku gadoh or buad org terasa aku tak kan mintak maaf kat org tu . sebab tahap keegoan aku TINGGI ! hamekk kau . haha ! serius nie ! aku tak maen-maen . but , macam mane nak ubah habit nie ? -.-''  ?? susa sangat lah nak ubah . sebab kalu aku mintakmaaf , aku rase macam org bodoh . tapi sebenarnya tak pon .. aduhh , susahh ni ! 

harap lah sesangat satu hari nanty aku dapat ubah habit aku yang melampau ni ! haha .. ayat tak boleh belahh ! erm ,, oke lah . time to sleep ! dah pukul 10.52malam/hari selasa ! esok sekolah ! malas nyee .. and nextweek dah nak exam ! doakan aku supaya buad yang terbaek oke ! chaw ~~



0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life