<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3265229147195010758\x26blogName\x3dIMANMAL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/\x26vt\x3d5725033192637128348', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
CONTEST MUNCUNG PALING CUN HABIS !
written on Saturday, February 19, 2011 @ 2:08 AM ✈

Assalamualaikum ;)






hye dear ! sekarang ni dah pukul 5.48 PETANG , bukan pagi ok . but mate aku dah rase ngantok ni , hermm :( ,, by the way .. aku buad entry ni sebab aku nak join contest MUNCUNG PALING CUN HABIS ! ;) walaupon aku tak ditag oleh sape sape , but aku nak join jugakk .. hehe .. 


sweet je kan buad contest macam ni , i like it . aawww .. huhu .. agaknye tuan punye contest a.k.a cik wawa  ni suke muncung kot , but nice ..  gila punya nice .. cun lagi .. :)  aku ade satu pic yang agak cun lah (konon) haha .. tngokk nie ::




cun takk ? haha , jangan gelak taw tengok pic ni . geget kang .. :P erm .. oke , ni syarat2 contest  tu :





SYARAT2 ;
1. mestilah menjadi follower blog WawaWinkie: DONE !
2. buat satu entry khas dengan tajuk "CONTEST MUNCUNG PALING CUN HABIS" dan linkkan terus dekat post nieh : D0NE!
3. letakkan banner di atas nun kat entry tersebut dan di sidebar : DONE!
4. letakkan 1 keping gambar SAHAJA yang menunjukkan muncung korang yang cun habis : DONE!
5. tag 5 rakan follower ; aku tag kan kawan2 aku yang agak rapat ngan aku >>

1) syazana  2) pieqa  3) eijah  4) tasya 5) farisya


Tarikh tutup : 28 FEBRUARI 2011

tinggalkan LINK korang kat entry post muncung beliau : JAP LAGI = DONE :) 
SEKIAN, SEMOGA MUNCUNG INI DITABALKAN SEBAGAI MUNCUNG CUN.haha. -.-'

cik wawa , tengs for the contest ok ! 

0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life