<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3265229147195010758\x26blogName\x3dIMANMAL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/\x26vt\x3d5725033192637128348', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
aku tak boleh ! --'
written on Wednesday, February 2, 2011 @ 6:03 AM ✈

لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهl
hye..




perut aku kenyang sebab dah melantak 3 keping roti . and tak minum walaupun secawan air lepas makan roti . mahu tecekik ?! haha . *merepek . ok , bebalek pade tajuk , AKU TAK BOLEH ! --' maknanya ialah . aku tek boleh senyum nampak gigi . hehe . buruk je rupenye nnty . aku rase aku lagi sesuai senyum tak nampak gigi , aku rase kalau aku senyum nampak gigi , bile semua org sengok pic aku , secara lansung and tak lansung dye org akan senyum ! bukan senyum tanda gembira , tapi senyum tanda tak tahan nak gelak n tak sabar nak lari sejauh mungkin supaya tak payan tengok aku senyum keluar gigi ! memang tak boleh di nafika lagi la , aku tak geti senyum tunjuk gigi aku ! tapi ade setengah orang nie die geti senyum nampak gigi ! ni ha aku amek pic ni kat google :


aku kaburkan bahagian tutt untuk tak menonjolkan ape yang tak sepatutnya ! n aku tutup mate org ni sebab nnty takde sape yang kenal . buad naye je , tak pasal2 kene saman ngan tuan yg empunya badan . haha . cantik kan die senyum ? jelez aku dowh ! sumpah jelez ! aku na senyum macam die dah lah tak geti . haih , ta bole jadi nie . nanti aku pergi kursus senyum nampak gigi ea ! sape2 yang ade buad kursus uh bagi taw aku awal2 tau ! haha ! a.b.a.i.k.a.n. ! aku dah mula eraban dah nie , erm ..


aku just geti senyum macam biase aje . maksud aku , senyum ala-ala kambng nak beranak tu . ahha. takde lah . senyum yang tak nampak gigi tu lha .. mane2 la pic aku yang ade , sumenya tak nampak gigi . haa ! aku ade sorang kawan , dye geti weyh senyum nampak gigi ! tabik ar ! name dye farah ! klik lah kat name tu ! nnty keluar pic dye pakai baju merah ke purple'an .. hah . ade ke word tu kat kamus bahasa melayu ? ermm .. ntah lah . tapi memang betul lha .. bukan semua org geti senyum nampak gigi ! ni ha pic aku yang tak geti senyum nampak gigi :






haha . apelah aku nie . boleh pulak buad entry pasal senyum nampak gigi atau tidak ! macam entry yang pelik je ! bila aku bace balik ayat2 aku kat atas ! kelakar pon ade sebab , banyak meraban dari yang sepatutnye , anyak terpesong dari tajuk . haha . biarkan ~ yang penting aku tengah rajin menaip ! walaupun kerja sekolah tak buad lagi nie . sanggup update blog dulu ! wakaka ! haha . erm . nak share ape lagi ngan korang ek ? 

kalau rajin nak bace pasal senyum ! klik kat sini ! >> senyum =D


ok lah , sampai sini je lah yang aku nak share ngan korang pasal senyum ! tunggu entry yang akan datang taw ! yang belum follow tu , dipersilakan dengan segala hormatnya untuk meng "follow" blog saya yang tak seberapa nie taw ! ok . chau !






terima kasih kerana baca entry saye yang ini =)

0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life