<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3265229147195010758\x26blogName\x3dIMANMAL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/\x26vt\x3d5725033192637128348', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
aku suka , aku tak suka , aku sayang , aku benci , aku nak
written on Monday, February 14, 2011 @ 8:57 PM ✈

لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهl


hye sayangg sayangg sekaliann ..
aku just nak share bende yang aku suka and bensa yang aku tak suka ,so enjoy it ! okeh =)




aku suka :



  1. aku suka ber blogginggggg ..
  2. aku suka dengar lagu kuad2 ..
  3. aku suka pergi sekolah sebab tuttt .. (kawankawan)
  4. aku suka makan makan ..
  5. aku suka CHOCOLATE .. gila bapak punya suka !
  6. aku suka iced lemon tea .. tiap2 hari beli dekat sekolah !
  7. aku suka menaip ..
  8. aku suka s.k.e.m.a
  9. aku suka masak masak .. best kott !
  10. aku suka main air ..
  11. aku suka kemas bilik ..bilik aku jer ok ! bilik org lain no way !
  12. aku suka kue tiaww ..
  13. aku suka cincau .. season mari !
  14. aku suka edit gambar .. editor terpimpin !
  15. aku suka snap gamba ..
  16. aku suka melukis ..
  17. aku suka suki .. haha !

aku tak suka:



  1. aku tak suka perempuan yang pakai tudung kerna terpaksa .. hipokrit ! 
  2. aku tak suka lelaki yang tunjuk baik depan perempuan .. tapi sebenarnya dia jahat !
  3. aku tak suka pakai ketad ketad ..
  4. aku kat suka makan mee kuningg ..
  5. aku tak suka minum susu ..
  6. aku tak suka ber sukan ..
  7. aku tak suka orang paksa aku ..
  8. aku tak suka ulang banyak kali ape yang aku cakap .. 
  9. aku tak suka tengok tv and bukan sound kuad .. macam orang tak betul !
  10. aku tak suka petai , jering and seangkatan dengannya ..
  11. aku tak suka kalau pintu rumah terbukak kalau takde sa[e2 yang guna ..
  12. aku tak suka orang yang berubah sebab bf/gf ..
  13. aku tak suka orang yang control cun bile depan lelaki/perempuan ..
  14. aku tak suka bila orang guna barang aku sesuka hati nenek dia ..
  15. aku tak sukan kalau orang bawak kereta 60km/j kebawah .. macam kura2 !

aku sayang :

  1. aku sayang handphone aku ..
  2. aku sayang facebook aku ..
  3. aku sayang blogg aku ..
  4. aku sayang bantal bucuk aku .. macam budak kacik je !
  5. aku sayang beg sekolah aku ..
  6. aku sayang netbuk aku ..
  7. aku sayang hadiah yang orang bg kat aku ..
  8. aku sayang meja aku kat sekolah ..
  9. aku sayangkasut sekolah aku ..
  10. aku sayang nak delete mesej yang org send kat aku ..
  11. aku sayang jam aku ..
  12. aku sayang pencil box aku ..
  13. aku sayang orang yang sayang aku ..
  14. aku sayang buku nota aku ..
  15. aku sayang kawan kawan aku ..
  16. aku sayang baju aku ..
  17. aku sayang barang2 aku ..
  18. aku sayang kucingg aku ..
  19. aku sayang rumah aku ..
  20. aku sayang kau .. kau sayang aku tak ?

aku benci :

  1. aku benci lipas ..
  2. aku benci lebah ..
  3. aku benci buad homework 2 bakul ..
  4. aku benci beg aku kotor .. 
  5. aku benci dengan tulisan aku .. bile mood menulis aku dah hilangg !
  6. aku benci tunggu episod akan datang drama favourite aku ..
  7. aku benci kene tukar baju lepas pj ..
  8. aku benci kene angkut banyak barang tiap hari tapi tak guna ..
  9. aku benci orang suruh aku tapi dia senang lenang ..
  10. aku benci orang memperbodohkan aku ..
  11. aku benci orang sakitkan hati aku ..
  12. aku benci siape yang puji aku depan depan ..
  13. aku benci orang sepah sepah kat dalam bilik aku ..
  14. aku benci bile aku dah bersungguhsungguh buad somethingg , tetibe tak jadi ..


aku nak : 

  1. aku nak camera aku sendiri ..
  2. aku nak ade handphone lagi satu ..
  3. aku nak orang top-up'kan aku tiap kali kedit aku dah habis ..
  4. aku nak bag sekolah warna merah ..
  5. aku nak bilik aku sendiri .. tanak kongsi dengan adik aku !
  6. aku nak kau paham perasaan aku kat kau dho =)
  7. aku nak kawan kawan yang paham aku ..
  8. aku nak gengg yang gempakk ..
  9. aku nak ade iPhone 4 i hari nanty .. mahal gila kot !
  10. aku nak chocolate ade je kat dalam fridge rumah aku .. 24 jam !!
  11. aku nak fasih dalam bahasa inggeriss ..
  12. aku nak husband yang caringg ..
  13. aku nak lelaki yang tak pentingkan diri sendiri ..
  14. aku nak abang !
  15. aku nak kau jadi teman hidup aku .. ngee~~

tengs sayangg sayangg sekaliann sebab bace entry aku !

p/s: tak semestinya kita akan dapat apa yang kita nak ! paham ??


tengs pace entry saye yang ni <3

0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life