<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3265229147195010758\x26blogName\x3dIMANMAL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/\x26vt\x3d5725033192637128348', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


status(23APR17): i need darlwis right now
QUOTES OF THE DAY:





recent update :
Sekali bohong , aku dah tak caye ! SUMPAH !
written on Tuesday, January 25, 2011 @ 4:43 AM ✈

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه
hye ..




aku malas nak cakap banyak dalam entry kali nie . naik muak ank nak jelaskan bende yang same , aku tak suke org bohong aku ! n aku tak suke kene tipu ! puas ?! hehe .. marah nie taw ! :P memang lah lumrah dunie kan , org mmg tak suke kene tipu ! aku paling pantang nenek moyang aku org cite bohong kat aku . kononnye , nak sedapkan cerita , *walaupon mmg tak sedap pon cerita tuh* erm .. naik bebuih aku cakap .. tapi kau still buad bende yang same . aku rase kalau kau tipu aku pon . aku mmg dah tak pecaye kat kau lagi . sebab . sekali ko tipu aku . sampai mati lah jawabnye aku tak caye kan ko lagi . 


aku bukan nak tunjuk besar kepale kat sini , just nak ingatkan kau . memang lah hidup nie takde sape yang sempurna , tapi takyah lah sampai nak bohong2 segala . aku paham perasaan kau kalau org tak berminat dgr cerite kau . tapi at least , jangan sampai nak bohong semua org . bukan susahh pon nak cakap jujur .. just cakap ape yg betul n tak cakap ape yang salah . 


blog nie aku buad bukan untuk mengumpat or nak hina org tapi kau dah melebih beb ! aku nak tegur tak sampai hati . takut2 nanti kau sisihkan diri kau . tapi aku dah takde care lain lagi nak buad . just lepas kan geram kat blog je ~ erm .. nasib badaann ~ hehe .. (ape kene mengene ?) ?? aku harap satu hari nanti kau dapat lah ubah habit kau yang tak diminati ramai nie . selagi aku boleh sabar , aku sabar , selagi aku boleh dok diam , aku dok diam ! hehe .. tapi kekadan cerita yg ko reka tu kelaka jugak . sebab cerita yg ko karang tu tak LOGIK ! haha ! pe nak buad .. nasib badan .. SABAR JE LHA ..


ok lah .  aku nak bace novel Dr. Jeykyll and Mr. Hyde nie . esok nak discuss kat kelas . (malasnye) !! :P


p/s: hope gile2 ! ko berubah n kpd readers sume ! JGN TIRU AKSI INI ! bhaha !

0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life