<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3265229147195010758\x26blogName\x3dIMANMAL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/\x26vt\x3d5725033192637128348', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


status(23APR17): i need darlwis right now
QUOTES OF THE DAY:





recent update :
permulaan tahun 2011 yang BEST !!
written on Saturday, January 22, 2011 @ 12:04 AM ✈

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه
ape kabar korang ? sehad ?


semenjak du menjak dah jadi PMR candidates nie kan , tak de mase nak update blog yang tah ape2 nie . sebok memanjang lah . nak buad keje sekola la . nak bace buku la . macam2 ! nasib lah ade mase yang boleh aku update blog nie ! keje sekolah belum buad lagi nie . malam baru nak buad , rase macam malas je nak menulis , tapi kalau menaip ok la ! (alasan) 


erm.. nak tulis ape lagi ek ? da tak tau la . haa ! aku dah tau dah PMR bile ! 4 , 5 , 6 , 10 , 11 / 10 / 2011 . macam tak percaya je yang aku dah nak amek bende tu tahun nie ! dah tak sampay 9 bulan lagi dah nie , erm . persediaan aku masih belum cukup ! aku masih main2 lagi ! aku belum tumpukan perhatan aku penuh2 kat PMR ! yelah , sekarang memang la tak terase bahang PMR , yan aku rase just panas sebab sekarang nie aku tak pasang kipas ! PANASnye ! (haha) mane tak nye ! PMR lagi tak sampai 9 bulan . mmg la tak rase ape2 ! cube PMR esok ! mau nak tekencing di buatnye ! tak tido malam la nampaknye aku malam nie !


tapi tahun 2011 uat aku sedar yg aku banyak main2 time belajar mase form1&2 ! aku baru sedar yang aku lalai beb ! naseb aku boleh pick up ape yang cegu ajar tahun nie ! lebih2 lagi subjek math ' circle' ! gile bapak la weyh ! time form 2 aku tak paham satu hapak pon ape yang 'cegu' aku aja ! tak tau la cegu tu aja tak betul ke , aku yang tanak belaja ! tapi aku rase , aku belaja ! mgkin cegu tu kot yang salah ajar ! hermm.. ape2 je lah !


tahun 2011 jugak , buat aku pening n beserab0t kepale otak aku ! sebab adelah sorang hamba Allah nie ! buat mate aku sakit je ! menyemak je dekat mate aku nie ! opss ! aku tanak ngumpat lah ! dose2 ! erm.. tahun nie aku still kelas ngan geng aku ! fatin , farah , tasya , fierah , bylla , eijah ! sorang je yang keluar ! bukan keluar geng ! just keluar dari kelas tu ! tp kitowng still kawan mcm dulu jugak ! best la kan sebab tak payah nak carik kawan baru ! sebut pasal kawan baru ! aku rase macam nak nangis !


aku nak nangis sebab bapak aku cakap tahun 2012 aku dah tak sekolah dekat SKK SMK GB lagi ! T_T !! aku tak nak !! aku tak nak !! aku tak nak !! sumpah aku tak nak !! aku tak nak sebab : 1. kene bepisah ngan kawan2 aku 2. sebab kene bepisah ngan kawan aku 3. sebab kene bepisah ngan kawn aku 4. sebab kalau masuk sekolah baru aku kene carik kawan n jadi budak yang paling skema kat dalam skolah tu ! 5. kene kenalkan diri kat depan kelas ! 5 perkara yang aku tak sanggup nak buad kalau kene pindah sekolah ! TIDAKkk !! harap2lah bende tu tak betul ! (air mate aku dah jatuh setitk) ! (ok , aku dah kesat air mate aku) ! harap sangan2 bende tu tak betul ! 


tahun 2011 gak buadkan aku happy ! sebab aku dah jadi senior ! sebab aku dah besar ! sebab aku dah ade ... haha ! mane ade ape2 ! erm .. guru kelas aku cegu suzaini n cegu noazha .  diowg agak sporting bagi aku ! tak banyak cerewet , tak banyak mulut , n sedap mate memandang ! wakaka ~ kalau nak tau rupe paras kelas 3 KLUSTER 4 macam mane ! sile lah jemput untuk datang ke smk gb , blok ledang ! kelas yang macam ala2 bilik pendidikan seni tu kelas aku lah ! ade warne oren , purple , hijau , kuning ! aku gerenty kalau sape2 yang masuk ! mecty kecikkan mate ! sebab warne yang agak memeningkan kepale ! warne yang agak terang ! n menyakitkan mate ! aku tak tau lah sampai bile budak2 kelas aku bole tahan !


ok lah ! aku dah tak tau nak share ape ngan korang ! but , doakan aku success ye tme UP1 nanti ! UP1 tu makne nye , ujian penilain 1 ! doakan aku dapat keputusan yang agak baik ye ! INSYALLAH ! amin ~ n kepade budak pakai beg merah ! aku just nak cakap aku bukannyetinggi sangat same tinggi ngan kau kott ! ok ! chau !
eh ! jap ! aku nak bagi satu pesanan kat budak yg nak amek PMR thun nie :


1. kalau nak berjaya dalam ape yang korang buad bukan meniru ape yang org lain buad , tapi mencontohi ap yang org lain buad dan jadikan bende tu lebh baik dari sebelumnya !
2. mulekan ape ape yang korang buad dengan Bismillahirrahmanirrahim ! supaya diberkati setiap ape yang korang buad tu oleh Allah !




ok bye ! *kalau korang sayang aku , 10 kali aku sayang korang ! :P




0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life