<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3265229147195010758\x26blogName\x3dIMANMAL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/\x26vt\x3d5725033192637128348', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


status(23APR17): i need darlwis right now
QUOTES OF THE DAY:





recent update :
THANK YOU so MUCH !!
written on Wednesday, December 29, 2010 @ 10:33 PM ✈

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه
hye!
sehad ? sakit ?
haha ! soklan bodoh dah keluar dah !


entry kali nie aku nak tuju khas kepada semua followers2aku yang dah follow blog aku yang chomot nie ! tak sangke pulak ade pengikut2 setia ! haha ! dengan perasaan bangge lagi bersahaja ! aku nak ucapnak bebanyak banyak banyak n banyak terima kasih sebab sudi folow blog aku yang tak sebarape hebad nya berbanding blog2 yang lain ! haha ! *rendah diri pulak ! 
sebenanye aku nak bagi hadiah kat semua follower a.k.a pengikut2 setian aku ! tapi pokai suda ! haha ! erm.. ape yang mampu aku bagi cuma satu bende jea ! tengok la sendiri ! malas nak cakap ! yayaya~





taa daa !! sweet tak hadiah aku !? hehe ! memang la tak seberape kan , tapi penad tau aku nak design bende ni ! *penad la sgt ! tak sampai 5 minit pon buad bende ni ! jujur la kan , tak main la nak tipu2 nie..

hadiah nie aku tujukan kepada followers a.k.a pengikut setia aku !



1) Aisyah Azwana
2) Amierul Rashid
3) Syaza Izzati
4) Nurul Afiqah
5) Nurul Taechann
6) Nurul Hidayah
7) Schaza Abieyza
8) Farisya Azwa
9) Ily Atyrah
10) Hafiz Izuddin
11) Zulhilmi Zaim 



                   T E R I M  K A S I H 
                        A R I G A T O !
berbanyak banyak banyak n banyak leh terima kasih yang tak terhingga ! haha ! sory sebab hadiah yanh aku bagi takde la best sangat ! jangan risau ! kalau follower aku bertambah aku akan buad lagi entry macam nie n aku akan bagi hadiah lagi best lagi ea ! itu pon kalau ade yang nak follow la blog aku yang chomat nie ! sape lah org tu kan ?! harap2 followers a.k.a pengikut aku bertambah la tak lame lagi yep 1 aku tunggu taw ! bye ! aku nak rehatkan tengan aku nie ! dari semalam asek menaip jea ! *kononnye penad ! oklah bubye~ <3

0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life