<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3265229147195010758\x26blogName\x3dIMANMAL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/\x26vt\x3d5725033192637128348', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


status(23APR17): i need darlwis right now
QUOTES OF THE DAY:





recent update :
tahun baru , azam baru , hidup baru , cara yang sama ! ~
written on Friday, December 31, 2010 @ 1:06 AM ✈

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه
hye !
uuoollSss..




selamat tahun baru 2011 ! happy new year ! erm .. dalam bahasa lain aku tak tau pulak ! haha ! bila sebut pasal tahun baru jea mecty ade perkataan AZAM ! ececeh ! bukan azam idola kecil tu , AZAM yang bermaksod sesuatu yang kita nak , kite perlukan , kite mahukan ! haha ! bermadah pujangga pulak aku ni haa !~ okelah aku nak ucakan HAPPY NEW YEAR *eh kita kena gunakan bahasa kebansaan la ! SELAMAT TAHUN BARU kepada semua readers n semua followers aku yang  comel2 lagi cute2 !








sempena tahun baru nie ! aku nak ubah sikap aku sikit ! dah tak nak dah main2 ! dah tak nak dah lalai ! sebab tahun depan aku nak PMR ! dan sempena tahun baru ini , aku ade beberape azam yang mgkin boleh ubah sikap aku ni !


aku nak :


1) belajar bersungguh-sungguh
2) bila belajar jangan main-main
3) jangan terlampau bersosial *ade ke aku bersosial ?? -.-'
4) solat tak tinggal *InsyaAllah
5) lebih bertanggungjawab
6) tak menyusahkan orang !




dah kot ! cukup la yang aku tulis kat entry kalini berkenaan azam aku ! takkan nak sumbet bebanyak kan ?! kantoy la ! haha ! erm ! aku harap jugak aku dapat jawab PMR dengan tenang and tak kelam-kabut ! steady jea ! taknak lagi ber-fb ! taknak lagi ber-blog ! taknak lagi ber-ape2 je lah yang melalaikan aku ! sebab aku nak tumpukan perhatian aku kat pelajaran ! lagi-lagi subjek SEJARAH !! mak aiy ! tak sanggup aku ! erm .. takpe2 ! aku bole pick-up nnty ! InsyaAllah ! doakan aku ye !




ok lah ! nak bukak fb pulak ! hehehe ! saat2 akhir nie ! kene lah bukak selalu2 ! nnty dah takbolah nak bukak ! myspace n twiter pon same ! bukak buat kali yang terakhir ! lepas PMR nnty bukak la balik ! kalau boleh tahan !  ok ! bye =) -.-'






p/s : tahun baru , azam baru , hidup baru , cara yang lama ! means : semua tabiat aku yang buruk aku akn buang , cume aku tak boleh nak ubah pendirian aku ! aku kene jadi diri aku ! bukan jadi orang lain ! IMAN tetap IMAN ! -eyman_malihah-

0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life