<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://draft.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3265229147195010758\x26blogName\x3dIMANMAL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/\x26vt\x3d5725033192637128348', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


status(23APR17): i need darlwis right now
QUOTES OF THE DAY:





recent update :
rindu tak sudah !
written on Wednesday, December 15, 2010 @ 10:16 AM ✈

...السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه...

hye? ape khabar ? 


RINDU.. RINDU SERINDU RINDU NYA ..

rindu nya aku pada S.K.E.M.A. sangat2 tak terkira rindunya !
rasa macam nak melaung saja. lama sangat nak tunggu 12/28/10. nak tau ape yang ada pada 28/12/10?budak form 3 ade beli buku kt skola, n time tu aje la yang kiteorang boleh jumpe! selain tahun depan! lama kan ? tak tau nak cakap macam mane lagi!? dan aku cume nak cakap yang aku rindu gile ngan 2k4!especially s.k.e.m.a. lah kan! 100% lah ! aku mane boleh lupe kawan aku! hehe.. kali ni aku just nak cakap yang..





SO MUCH!! 
bile nak sampai mase nye untuk kite bergabung balik ni? lame nye!!? asyik2 dapat call n mc8 je . sekali-sekala nak jugak jumpe! kan kan ?! nak tau name-name s.k.e.m.a.?

dipersilakanlah tengok di bawah ye !



NABILAH BINTI ABDUL RAHIM
IMAN MALIHAH BINTI KAMIS
SITI ZAFIRAH BINTI ZULKIFLI
NUR FATIN ATHIRAH BINTI AZMAN
NOR EZATTY AS SHUHADAH ROHAIZAD
SITI KHALIJAH BINTI ANUAR
NUR ASHIQIN NATASYA MOHD ZAHARI
NORATIKAH BINTI ILYAS
MIFRAH AQSHA BINTI SARWAR
NUR FARAH FAIZZA BINTI MUHD NOR


KAMI S.K.E.M.A. !

SKEMA pada nama , bukan pada rupa ! =)




oklah sampay sini saje entry untuk kali ni ye.. lagipun sekarang dah pukul 2:15 am.. bersamaam 16 december 2010.. dan mata aku pon dah naik bengkak dah ni ! nak tido dambil dengar lagu. bak kate ******* ***** sehati sejiwa lah katekan ! ok dah.. dah.. selamat jalan romeo sekalian ! 

bui , bui , 

=)


-eyman malihah-

0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life