<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3265229147195010758\x26blogName\x3dIMANMAL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/\x26vt\x3d5725033192637128348', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


status(23APR17): i need darlwis right now
QUOTES OF THE DAY:





recent update :
rase mcm nak jerit ! ! !
written on Tuesday, December 7, 2010 @ 3:21 AM ✈

‎..السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه.

hye?? rase mcm nak jerit je lah!! mane tk nye!! dok rumah mcm katak bwh tmpurung 
je!! tp itu yg sepatutnye pon.. sbb tahun ni macam malas je nak jenjalan,,
lg suke dok rumah n dok rumah n dok rumah ! tau ! ! tu lah rase mcm nal jerit tu !
huhu.. padahal cite bukan gempak mane pon,,


bosan..bosan..bosan
lepas balik drpd raub,pahang je terus balik rumah,, n tau2 je lah kan,, kalu dah duduk kat rumah tu,, xde wat ape la jawabnye.. as usually la!! huk3!!
 tapi tahap kebosanan aq ni dah sampay tahap parah!!


aarrggghhhh...!!! bosan..!!
kate2 yg dapat diluahkn!! huk3 :P
please lah bg comment!! cadagkan ape yg patut dibuat time cuty2 mcm skrg ni!
kerjesama anda ihargai yew!!

haha.. okok.. disebabkn terlalu bosan!! 
aq nak selitkan pics2 yg best2,, mecty tengok tau!!




kalau beli barangan berbungkus tu tengok2 siket isinye ye! karang lain yg dibeli lain pulak yg dapat!! macam gamba kat atas tu!! kalau jenis org yg terus masuk je sayur tu dalam kuali bile masak,, xke naye tu?? elok2 name nye"sayur goreng" tukar jadi "sayur katak bergorenh" haha!!


ade lagi la!!

>>>



kalau bosan buat lah macam ni kat depan screen pc anda!! dijamin beres!! kilang semue bosan or kebosanan or membosankan anda!!

haha,,,
okok,, bui,,bui,,

yunk!







p/s: kalau bosan maam mane pon kite kene control nye sbb jgn sampay anda menyerah diri kat hosp. tnjung rambutan yew!!

0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life