<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3265229147195010758\x26blogName\x3dIMANMAL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/\x26vt\x3d5725033192637128348', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


status(23APR17): i need darlwis right now
QUOTES OF THE DAY:





recent update :
potong ! *apakah ?
written on Friday, December 17, 2010 @ 9:07 PM ✈


...السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه..

hye..

harini nak cakap pasal sunat aka potong !!


c/o
potong. potong potong potong..
potong potong potong..
potong saje lah !!!!

hehe !!

 kebetulan hari ni adik sedare aku *dua orang potong haha !!
sorang oke je tapi lagi sorang dengar cerite last minutes nangis2 ! :P haha !!
takut lah tu !! takpe takpe ! kalau dye lari rumah or larikn diri time nak sunat 
aku tolong kajar !! aku dah janji ngan mak dye dah ! haha :P



sepantas kilat pon boleh !! *konon

satu persoalan yang aku nak tanye dan agak memalukan *bg laki2

sakit tak time nak potong tu ??

kalau ade sape yang nak jawabkan sila la bg komen ye !
nak tau sangat nihh !
hehe :P


nak tau sebab ape aku buad entry macam ni?
sebab sekaragkan musim cuti sekolah.. so ramai lah mak bapak yang nak sunatkan anak dyeorg..
senang.. kalau sunat time skolah payah.. nak amek-amek cuti bagai ! kalau buat time cuti senang. nak dok rumah rehat sampai cuti habis pun tak ape ! 
hehe :P

bagi reader lelaki *kalau ade
jangan lah malu2 taik kucing nak bace ye !
aku paham !!

haha:P

ok dah sampai sini je !

byebye =)



1 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life