<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d3265229147195010758\x26blogName\x3dIMANMAL\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://imnmlhh.blogspot.com/\x26vt\x3d5725033192637128348', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>


status(23APR17): i need darlwis right now
QUOTES OF THE DAY:





recent update :
pacar dengan org lain , dalam hati org lain !
written on Saturday, December 25, 2010 @ 1:03 AM ✈

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُه
hye..
sekian lama aku tak update blog aku ni !
naik bersaran dah aku tengok ! 
dah tak tau nak wat ape !
hahaha <3 !! ~


berbalik pada topic yang aku buad ni !
pacar dengan org lain , dalam hati org lain !
so !!~ ape pendapat korang ? pernah terjadi tak kat korang ?
kalau pernah share2 lah sikit ye !
aku pon nak tau jugak story2 yang korang ni !


sebelum aku bg tau ape yang dah jadi !
baik aku tanye dulu !
ape yang korang nak buad kalau korang pacar ngan org lain,
tapi dalam hati korang ada org lain ???
mecty susah nak buad keputusan kan ??
maksud aku korang mecty tak tau nak wat ape !!
haha ! dah tau sangat dah ! 
 *korang tak nak lepaskan pacar korang tu dan dalam mase yang same
korang tak boleh lupakan orang yang ada dalam hati korang tu !


susah ! memang susah ! aku dah penah rase dah sume tu !
susah nak buad ape2 ! kalau buang yang ni , sayang !
kalau buang yang lagi satu pulak , tak sampai hati !


eleh.. ! betulkan ape yang aku cakapkan ni !
takyah nak dalih2 lagi ! haha !!
abaikan ! sory aku merepek sikit ye !
almaklumlah stress aje 24 jam ! *konon


tapi kalau korang dah buad keputusan yang salah !
menangis air mate darah sekali pun dah tak bole nak buad ape2 !
mgkin dye tu bukan jodoh/bf yang sesuai untuk korang !
so janganlah sampai menangis air mate darah taw !






kalau memangis macam ni tak ape !
sebab ni bukan menangis air mate darah !
ni menangis air mate bling bling !! HAHA !
gurau2 untuk menghilangkan stress di dada !
walaupun dalam hati berdupdap janmtung aku ni berdegup !
mengalahkan :
1.mesin rumput yang berputar
2.mesin basuh tenga  spin
3.kipas helikopter


HAHA ! gurau lagi !
jangan risau sebab korang takkan gelak sampai pecah perut sebab
aku punya lawak tak sehebat SAIFUL APEK , NABIL raja lawak , SEPAH rajalawak !
aku punya lawak ni takde standart langsung !
haha !!


okeyh2 !! dah tak de idea nak tulis la ! sorry ye !
sebelum aku sudahkan entry aku kali ni ! aku nak bagi serangkap pantun !!
bace tau !




KALAU ADA SUMUR DI LADANG
BOLAH SAYA MENUMPANG MANDI
KALAU UMUR KORANG PANJANG
JANGAN LUPA BUKAK BLOG AKU DI LAIN HARI 






aku tak tau sape yang cakap !
kalau senyum tu janganlah kedekut sangat !
sekali sekala cubalah senyum macam ni !






































oke !


salam sokmo ye !


hahahahahahahaha ! :P

0 comment[s] | back to top






© 2012 - Layout created by Afeeqah.
Do you know ? Honesty is the best policy in life